inclusief werken

voor mensen en organisaties die de kracht van inclusief werken inzetten

Met goede werving en selectie ruimte maken voor Diversiteit en Inclusie. Klik hieronder.

Open en Inclusief Assessment Center

Het aannemen van nieuw talent gaat om zekerheden en mogelijkheden. U wilt iemand die de functie aankan. Een assessment center helpt u bij het nemen van een geïnformeerde beslissing.
Liever nog wilt u die unieke persoon die een succes gaat zijn; die de best mogelijke bijdrage aan uw organisatie gaat leveren. De unieke persoon die boven zichzelf uitgroeit en de verwachtingen overtreft.

Mag het ietsje meer zijn?

Daarvoor is er het inclusieve assessment center. Inclusief betekent: objectieve assessment oefeningen waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze niet discrimineren. Daarom betrekken wij altijd experts in diversiteit en interculturele communicatie bij het assessment. Inclusief betekent dat er naast competenties ook ruim aandacht is voor talent. Het assessment laat zien welke mogelijkheden de sollicitant nog meer heeft.

Kies voor een inclusief assessment center:

Inclusief Assessment Center​

in zes stappen divers en inclusief

inclusief Assessment Center

experts in assessment

Uitvoering van het Assessment Center

Planning van het assessment kan binnen enkele dagen. Zorgvuldige intake en voorbespreking. De sollicitant of medewerker besteedt een dag. Onmiddellijke feedback en nabespreking. Doorlooptijd van assessment en rapportage is doorgaans een week. De uitvoering van het assessment is online of op locatie. Prijzen vanaf € 1745,–

UW VRAAG OF BERICHT OVER ASSESSMENT
met uw opmerking, vraag, of terugbelverzoek
Scroll naar boven