inclusief werken

Gratis, Objectief en Anoniem:
Kijk op je Kansen

Heb jij leuk werk?

Is jouw werk OK? Krijg je de kans om mee te doen? De kans op leuk werk? De kans om nieuwe dingen te ondernemen? Doe dan nu de vragenlijst Kijk op je Kansen. Meet het objectief en breng in kaart hoe het staat met de kansen en mogelijkheden die jij krijgt.
We bieden je gratis een vragenlijst die je in 10 minuten invult. De vragenlijst gaat over allerlei zaken op het werk: jouw collega’s leidinggevende, loopbaan en veel meer. Met de vragenlijst breng je  in kaart waar jij genoeg mogelijkheden krijgt en waar niet. 

Leuk werk of niet? Lastige vraag

Natuurlijk is het leven niet perfect. En op je werk kan het ook meezitten en tegenzitten. Maar leuk werk is een noodzaak. Door het invullen van de vragenlijst weet je  zeker hoe het bij jou, op jouw werk, zit. Na het maken van de vragenlijst krijg je een rapport en ook een lijst met tips als je er iets mee wilt gaan doen.

Anonimiteit gegarandeerd

Wij bieden je deze vragenlijst  aan omdat we ook onderzoek willen doen naar kansen op het werk en naar inclusie. Daarin onderzoeken wij bijvoorbeeld hoe mensen denken over hun werk en hun kansen en of mensen met specifieke achtergronden (kleur, afkomst, voorkeur) meer of minder kansen krijgen. Daarom garanderen wij dat de vragenlijst anoniem en vertrouwelijk is. 

  1. Wij vragen niet naar jouw gegevens
  2. Wij kijken niet in jouw eigen, specifieke, uitkomsten 
  3. Wij geven jouw antwoorden aan niemand door. Dat hoort ook bij onze beroepscode.

Kijk op je Kansen

Als je  leuk wil werken, wil je minstens

  1. Kansen voor je zelf en je werk
  2. Evenveel mogelijkheden als de anderen.

Onze klanten, en dat zijn vaak organisaties, hebben daar ook belang bij. Het is belangrijk voor ze dat iedereen gemotiveerd is en dat mensen graag bij ze werken . Ze willen dat hun medewerkers zich ontwikkelen. Ze willen dat ook mensen met speciale achtergronden zich welkom voelen. De vragenlijst van Kijk op je Kansen wordt daarom ook gebruikt door organisaties. Het geeft ze inzicht in de ervaringen en meningen van hun medewerkers. Het geeft ze de mogelijkheid om van goed werk ook leuk werk te maken.

Inclusief werken

fijn en duurzaam samenwerken in een diverse organisatie