inclusief werken

voor mensen en organisaties die de kracht van inclusief werken inzetten

Baseer D&I op feiten: een scan, monitor en kengetallen. Klik hieronder.

InclusieMonitor

U wilt diversiteit en inclusie in uw organisatie. Dat vraagt om beleid, om een plan en om acties ...
Wat u ook onderneemt: D&I meten is noodzaak. U wilt weten hoe inclusief de organisatie echt is en welke vooruitgang u boekt.

Grip op Inclusie

Inzichtelijk en meetbaar maken hoe verschillende mensen zich in uw organisatie voelen, doet u met de InclusieMonitor: Gevoelens worden feiten. Weten wat er al goed is en wat er beter kan.

Aan de slag

Natuurlijk wilt u gerichte acties ondernemen. Dat vraagt om een stevige gefundeerde basis. In twee weken kunt u beschikken over uw rapportage en getallen hebben.

Op maat

Onze basis versie werkt. En er kan meer. Voor een beperkt bedrag doen we vlot de aanpassingen die u nodig heeft. Extra, vragen, extra rapportages waar u om vraagt.

Wat is de Inclusie Monitor

Met onze vragenlijst meet u snel en duidelijk hoe het is gesteld met de diversiteit en inclusie in uw organisatie. De vragenlijst is onmiddelijk te gebruiken en u kunt in enkele weken beschikken over een duidelijk rapport.

Wat meet de Inclusie Monitor

Inclusie is dat iedereen zich thuis voelt in uw organisatie en dat iedereen het beste van zichzelf kan laten zien. Het rapport geeft duidelijk inzicht in acht onderdelen van inclusie. U ziet wat er goed gaat en wat er beter kan.

klik en bekijk

Wat kost de Inclusie Monitor

De basisversie van de InclusieMonitor is zeer geschikt als beginpunt en 'benchmark". Een meer uitgebreide versie met specifieke splitsingen per onderdeel of per team is er om uw stappenplannen vorm te geven. En we kunnen de InclusieMonitor uitbreiden en aanpassen met vragen die u zelf wilt stellen.

Basis

U wilt weten hoe inclusief uw organisatie is en u wilt betrouwbare getallen. Nu een meting doen om later ook de voortgang te zien. De basisversie gebruikt u vanaf € 1.450,-

Specifiek

U bent al verder en u wilt inzien hoe inclusie verschilt per afdeling of onderdeel. Splitsingen van de rapportage per onderdeel. Deze versie start bij € 2.490,-

Aangepast

U wilt meer weten en vragen toevoegen aan de InclusieMonitor. Gebruik het formulier, vertel ons wat u wilt en we doen u vlot een aangepast voorstel voor maatwerk.

InclusieMonitor voor zicht op D&I
mail ons met uw opmerking, vraag, of terugbelverzoek
Scroll naar boven