Gratis Kijk op je Kansen

Krijgt u voldoende kansen op uw werk?   

De kans om mee te doen? De kans op leuk werk? De kans om nieuwe dingen te ondernemen? Doe dan nu de vragenlijst Kijk op je Kansen. Ga de confrontatie aan en breng in kaart hoe het staat met de kansen en mogelijkheden die jij krijgt.
We bieden u gratis een vragenlijst die u in 10 minuten invult. De vragenlijst gaat over allerlei zaken op het werk: uw collega’s leidinggevende, loopbaan en veel meer. Door de vragenlijst brengt u in kaart waar u genoeg mogelijkheden krijgt en waar niet. 

Let op: Gevaar op Confrontatie

Natuurlijk is het leven niet perfect. En op je werk kan het ook meezitten en tegenzitten. Door het invullen van de vragenlijst weet u  hoe het bij u zit. Na het maken van de vragenlijst krijgt u een rapport en ook een lijst met tips als u er iets mee wilt gaan doen.

Anonimiteit gegarandeerd

Wij bieden u  deze vragenlijst  aan omdat we ook onderzoek willen doen naar kansen op het werk. Daarin onderzoeken wij bijvoorbeeld hoe mensen denken over hun werk en hun kansen en of mensen met specifieke achtergronden (kleur, afkomst, voorkeur) meer of minder kansen krijgen. Daarom garanderen wij dat de vragenlijst anoniem en vertrouwelijk is. 

  1. Wij vragen niet naar uw gegevens
  2. Wij kijken niet in uw eigen, specifieke, uitkomsten 
  3. Wij geven uw antwoorden aan niemand door. Dat hoort ook bij onze beroepscode.

Waarom "Kijk op je Kansen"

Als je  leuk wil werken, wil je minstens

  1. Kansen voor je zelf en je werk
  2. Evenveel mogelijkheden als de anderen.

Onze klanten, en dat zijn vaak organisaties, hebben daar ook belang bij. Het is belangrijk voor ze dat iedereen gemotiveerd is en dat mensen graag bij ze werken . Ze willen dat hun medewerkers zich ontwikkelen. Ze willen dat ook mensen met speciale achtergronden zich welkom voelen. Deze vragenlijst wordt daarvoor  gebruikt: om organisaties inzicht te geven in de ervaringen en meningen van hun medewerkers.

Inclusief werken

fijn en duurzaam samenwerken in een diverse organisatie