inclusief werken

voor mensen en organisaties die de kracht van inclusief werken inzetten

Test jouw
Culturele Competenties

Weet jij hoe goed jij omgaat met mensen uit andere culturen?​

Dat kun je nu te weten komen

Hiervoor is de culturele competentie test. De CCT is een vragenlijst die je in tien minuten beantwoord. Vul de vragenlijst in en test hoe jij omgaat met mensen die anders zijn dan jij:  andere afkomst, andere groep, andere religie, andere geaardheid ÉN andere cultuur.

Het maken van de CCT is nu gratis. Klik op de knop hieronder en maak in tien minuten de CCT. Het rapport krijg je onmiddellijk na het invullen.

Doe de CCT

Culturele competentie is

Hoe jij jezelf aanpast en hoe je succesvol bent als je met mensen omgaat die een andere culturele achtergrond hebben dan jij.

Je culturele competentie gebruik je elke dag

Het overkomt je steeds vaker dat je omgaat met mensen uit andere culturen. Of dat nou in het werk is of daarbuiten; we hebben dagelijks contacten met mensen met een andere achtergrond. Of dat nu afrekenen is bij de groenteman, een gesprekje in de lift, het samenwerken met een collega of het voeren van complexe onderhandelingen. De kans dat je omgaat met iemand die cultureel “anders” is, is groot.

Sommigen zijn meer succesvol: zij voeren betere gesprekken

Vul de CCT in en ontdek hoe jouw culturele competentie in elkaar steekt: Welke onderdelen er zijn en hoe je daarop scoort. Het maken van de CCT duurt tien minuten en is gratis.

ook belangrijk ...

We slaan geen bij deze test geen persoonlijke gegevens op en geven gegevens niet aan anderen. Zie ook onze privacy regels. Of mail ons als je er een vraag over hebt.

Scroll naar boven